BRANDER
Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Betöltés, kérlek várj!
Videó gyártás
Nem csak videót gyártunk, eszközt adunk a kezedbe!

Nem csak videót gyártunk,
eszközt adunk a kezedbe.

Használd okosan – na de hogyan?

A márkádnak sokkal nagyobb szüksége van videós kommunikációra, mint azt gondoltad volna!


Miért? Ha nem vagy látható, nem fognak látni, még az sem, aki Téged keres!

Az online marketing termékek, szolgáltatások, vállalatok reklámozását, népszerűsítését, eladását jelenti, az interneten. Ellentétben az offline csatornákkal (nyomtatott megjelenések) az online marketing eszközei a célcsoportot interakcióra, visszajelzésre késztetik és sokkal hatékonyabban mérhetőek.

A számok nem hazudnak, vessünk rájuk egy pillantást.


Az Online felhasználók …
55%-a minden nap legalább 1 videót megnéz
72%-a imádja a termékvideókat és el is várják
2x annyi időt töltenek az oldaladon, ha az tartalmaz videót is
… és mi a legnagyszerűbb?

Konverzió:
Akár 80%-al javíthatja a konverziódat, már egy egyszerű landing oldal esetén is.

Most komolyan, miért ne használnád ki a lehetőségeit?

Videó gyártás - BRANDER

A videó marketing lényegében egy rövid (másfél-3 perces) webes reklámfilm, egy online marketing stratégia.

Ezek a tartalomtípusok az okostelefonoknak köszönhetően válhattak a legnépszerűbbé.
Ennek az az oka, hogy az emberek leginkább a látásuk segítségével térképezik fel a körülöttük levő dolgokat – a szemeink a legfontosabb érzékszerveink, amit általában nem szeretünk arra használni, hogy hosszú oldalakat olvassunk el. Sokkal egyszerűbb egy videót megnézni, képi anyagot feldolgozni. Ezért ez a hatékony marketingeszköz nagyon vonzó tartalmi formátum, ami könnyen emészthető, szórakoztató és elegendő mindehhez csupán internet hozzáférés. Mivel magas a ROI (befektetésarányos megtérülés) nem csak a felhasználók imádják, hanem a marketingesek is, ezáltal a vállalkozók, tulajdonosok is.

Felmerül a kérdés, mi a helyzet a televíziós reklámokkal, hiszen ott is videós anyagokat sugároznak?! Mi a különbség?
Amellett hogy jóval alacsonyabb az internetes videók előállítási és marketing költsége.. Ezekbe a reklámokba a néző csupán belebotlik, miközben a távkapcsolót szorongatja. Néhány perc múlva el is felejti, hiszen nincsen hozzá kötődése. Nehéz célközönség szerint célozni, szükségszerűen magas a meddőszórása. Mindemellett szinte lehetetlen mérni, hányan tekintették meg a Te reklámodat és hányan köteleződtek el. Ellentétben az internetet a fogyasztók célirányosan használják, ugyanis információt keresnek. Így biztos lehetsz benne, hogyha a Te reklámodat látják, annak oka van.

Továbbá Online a videó nézése közben vagy után van lehetősége a felhasználónak rögtön kattintani és megérkezni hozzád. Ha már rákattintottak a felvételedre, akkor egy kattintással átirányíthatod őket a weblapodraés ott is tarthatod, így alakítva a vásárlód/üzleti partnered egyszerű unaloműző tevékenységét vásárlássá még akkor is, ha csak szörföl a weben. Erre a típusú célzára és konverzió mérésre egy TV-s reklámnál nincsen lehetőség.

Kiváló befektetés10/8 arányban a cégeknek magasan megtérültek a befektetései. Tény hogy videót készíteni nem egyszerű, érdemes szakemberekre bízni (ezért vagyunk mi), hogyha komolyan vesszük a marketing tevékenységünket, de érdemes!

BizalomépítőHogyha a saját vásárlási szokásaidat veszed alapul, biztosan Te sem vásárolsz olyan márkától, cégtől amiben nem bízol meg.
A tartalommarketing (aminek a videó fontos része) pontosan ezen alapszik – hosszútávú, bizalomra alapuló kapcsolatok kiépítésén. Ezt a bizalmat fel kell építened, és ezt úgy teheted meg, ha értékes, egyedi tartalmat közölsz a webes felületeiden – lehetőség szerint nem km-es tanulmányokkal bizonyítod a tevékenységed minőségét, létjogosultságát. A videó erre tökéletes eszköz, mert rövid idő alatt képes átadni rengeteg információt, sőt még hangulatot is – amitől izgalmasabb, jobban fogyasztható „leszel” és megjegyeznek.

Konverzió mágnesA marketing legfőbb célja az, hogy rávedd a közönségedet arra, hogy konvertáljon. Tehát hívjon fel időpontért, üsse le valamelyik termékedet a webáruházadban, iratkozzon fel az oktatásodra, jelentkezzen az álláshirdetésre, kérjen tőled árajánlatot, stb. Tehát lépjen veled interakcióba, érdeklődjön, váljon potenciális vásárlóddá, partnereddé. A videó ilyen téren is nagyon meggyőző, hiszen egy olyan landing oldal ahol pl. termékvideó is szerepel, akár 80%-kal több konverziót is hozhat A kutatások szerint a felhasználók 74%-a vásárolt meg egy terméket, miután megnézett róla egy bemutató videót. A felhasználókat nem szabad figyelmen kívül hagyni, az ő szokásaikra alapozva kell felépítened a stratégiádatha szeretnéd, hogy működjön.A videós tartalmak nem csak a vásárlókra, a szolgáltatást igénybe vevőkre hatnak, hanem az üzleti élet szereplőire is.

Cégbemutató videó - BRANDER

„Content is King.” Ez a megfogalmazás Bill Gates-től hangzott el és nincs olyan online specialista, aki ne ismerné és venné komolyan!

A videók a Google kedvencei, nem meglepő, miután a Youtube a 2. legnagyobb kereső, és Google tulajdonban van. A Google a weboldaladon elhelyezett videós tartalmaidat (melyek nem mellesleg segítenek megtartani a látogatóid figyelmét) úgy értelmezi, hogy egyediek és értékesek. Miután a keresőmotorok imádják a videókat, értelemszerűen a SEO-val csodákat művelnek!A SEO – keresőoptimalizálás a weblapok keresőmotorokban való organikus megjelenésének javítási folyamata – leegyszerűsítve, legyél minél jobb helyen, mert a felhasználó nem fog utánad menni a 4-5. oldalra.

Hogyan is van ez? Javítja a Google pozíciódat az, ha kielégíted a felhasználóid igényeit videóval? 53x valószínűbb, hogy elsőként jelensz meg a Google találatok között, ha a weboldaladon videó is szerepel. (Arra ügyelni kell, hogy a Youtube videóidat is keresőoptimalizáld, hogy önmagukban is minél több érdeklődőt érjenek el, ne csak a webhelyeden keresztül)

Megosztás: A videós tartalmakat sokkal szívesebben osztanak meg a felhasználók a közösségi médiában, mint szövegeket – az okostelefont használók 92%-a teszi ezt. Nem véletlen, hogy a közösségi platformok folyamatos fejlesztések alatt vannak a videós funkciókat illetően – élő közvetítések, videós történetek.

Videó tartalom - BRANDER

A videók vonzereje egyre csak duzzad, a világ erre halad!

Az már csak a mi döntésünk, hogy részt veszünk, vagy meghagyjuk a konkurenseinknek. A torta adott, az a kérdés, milyen arányban szeleteli a piac. Mint ahogy komolyan veszed a Google-t, mint ahogy a céges Facebook oldalt nem magánszemélyre regisztrálod /GAG/, olyan egyértelmű az is, hogy a videós tartalmak megnövelik a forgalmadat. Erről nem meggyőznünk kell Téged - hiszen Te is piaci szereplő vagy és használod az internetet – hanem támogatást nyújtani a folyamataidhoz és elérhetővé tenni az eszközöket, hogy sikeres lehess az Online térben.

CÉGBEMUTATÓ


Bemutatkozó videóra minden cégnek szüksége van. Célja hogy már a személyes találkozó előtt bizalmat ébressz. Nagy előnye hogy univerzálisan felhasználható, feltöltheted Youtube-ra, megoszthatod Facebook-on, a céged weblapján de még az ügyfélváró helységed TV képernyőjén is. Időtlen, nem kell évente újat készítened és SEO szempontból kiváló választás. Feldobja az álláshirdetéseidet, garantáltan többen fognak jelentkezni hozzád, hogyha megismernek Téged videón keresztül, mintha csak olvasnának a cégről. Mivel egy videó szórakoztató és könnyen fogyasztható, kiválthatod vele azt, hogy egy prezentáció során személyesen mutasd be a céged általánosságban.

DRÓN


Ma már minden nagyvállalat víziójában szerepel a drón – Google, Facebook, Amazon. A drónok új kapukat nyitottak meg. Olyan perspektívából van lehetőség felvételeket készíteni, melyek eddig csak az igazán nagyoknak volt - repülőgépből. A kreativitásunkat szabadjára engedhetjük és igazán különleges látványvilágot tudunk nyújtani. Minden videón emel, hogyha drónfelvétel is készül – legyen szó üzleti filmről, imázsfilmről. Kiemelten ajánljuk a mezőgazdasági-, ipari-, rendezvényszervező-, turisztikai élet szereplőinek, de települések, ingatlanok bemutatására is kiváló választás. Különböztesd meg magad a versenytársaidtól, adj WOW élményt!

OKTATÓ


Az Oktató videókkal kapcsolatban 2 irányból tudunk érkezni. Az egyik az, amikor a terméked, szoftvered, online felületed használatát mutat be egy rövid videóban ahelyett, hogy hosszú leírásokat olvastatnál a vevőiddel, a másik pedig hogyha a kollégáidat kell betanítani adott munkafolyamatokra. Mennyi időt és pénzt spórolsz meg azon, hogy megfelelően tájékoztatod a vásárlóidat és vevőidet? Ahelyett, hogy folyamatosan csöng a telefon vagy kopogtatnak az ajtódon - mert nem volt egyértelmű az információ, túl hosszú, bonyolult – adj nekik többet. Az ügyfélszolgálatról leveszi a terhet, a piacod szakértőjévé válhatsz és imponálni fogsz.

IMÁZS


Amellett hogy a webhelyed forgalma és a konverziód is nő, sokkal látványosabb kampányokat tudsz indítani, mint eddig bármikor. A reklámjaid életre kelnek. Mutasd be magadat, a cégedet, legyen szó kommunikációról a vásárlóid vagy az üzleti partnereid felé. Ahogyan bizalmat ébresztesz a vevőkben, felhasználókban, úgy fognak az üzleti élet szereplői is bizalommal fordulni hozzád, mert megismerik a márkádat. Hogyha profi vagy abban, amit csinálsz és profin is kommunikálod, akkor más cégek is komolyan vesznek Téged. ezeket a promóciós/reklámfilmeket sem gyakran kell gyártani, időtlenek, mindaddig, amíg nem fejlődik olyan irányba a vállalkozásod, amit szeretnél kommunikálni, mert döntő szerepe lehet.

TERMÉK/SZOLGÁLTATÁS


Nagyobb eséllyel vásárolnak Tőled terméket, hogyha látják a vevők, mit rendelnek. Igaz ez a tesztvideókra is – a felhasználók a keresőbe írják a keresett terméket, véleményeket keresnek róla és az alapján hoznak döntést. Győzd meg őket arról, hogy jól döntenek, mindehhez pedig nem kell elmenniük hozzád személyesen, hiszen Online megnézhetik. Ezek a termékvideók sokszor beelőzik a keresőben a fizetett hirdetéseket is a relevanciájuk miatt. A felhasználók 80%-a a videóval reklámozott termékeket kattintja le először. Tudtad, hogy minden 2. ember elvárja, hogy a termékről, szolgáltatásról videót is láthasson? Sokkal magabiztosabban hoznak döntést az emberek, amivel konverziót érsz el és előnyre tehetsz szert a konkurens cégekkel szemben. A tartalom időtlen és meg tudod osztani a közösségi média oldalaidon is. Ugyanez igaz, ha szolgáltató vagy. Mutasd be a szolgáltatást, a helyszínt hogy ellátogassanak hozzád.

REFERENCIA


Sok vállalkozóra igaz, hogy nap-nap után dolgozik, elképesztő eredményeket ér el, legyen az lakópark építés, gyártósoron készült termékek, új kozmetikum kifejlesztése vagy diétás módszer megalkotása, ami valóban működik, de elfelejtik kommunikálni. Lehet hogy a vásárlóid elégedettek a termékeiddel, a vendégeid imádják ahogyan masszírozol vagy a megrendelőid mindig időre kapják a „nyersanyagot”, ha ezt nem tudatod, akkor nem fog bővülni az ügyfélköröd. Engedd hogy mások dicsérjék a munkádat, hiszen ez a segítségedre lesz abban, hogy a leendő partnereid melletted döntsenek. Ahogyan egy webáruházban megnézed a véleményeket, úgy minden szolgáltatónál, cégnél kíváncsi vagy rá, érdemes –e felkeresned. Vannak olyan videók, amik a munkád kész eredményét mutatják be, mások pedig ügyfélvéleményeket. Hívhatjuk ezeket PR videóknak is amik azért pozitívak, mert nem magadat akarod eladni, hanem mások helyeznek Téged előtérbe, ami valljuk be, nagyon szimpatikus. Ezek a típusú videók is univerzálisan felhasználhatóak, alkalmasak arra, hogy terjeszd a közösségi médiában, a B2B szektorban pedig kötelező. Cikinek éreznéd, hogyha dicsérnének videóban? Hidd el, meg lehet szokni!

Reklámvideó - BRANDER

BRANDER - Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Ha a kreativitás és a profizmus a fő szempont,
mi vagyunk a legjobb választás!

Webfejlesztés
Honlap, Webáruház, Alkalmazás