BRANDER
Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Betöltés, kérlek várj!
Grafika és Dekor
Arculattervezés, dekor, nyomtatott és webes kiadványok

Arculattervezés

Az arculat egy cég, vagy közösség azonosítására szolgáló külső jegyek (formák, színek, képek, hangok stb.) összetett rendszere.

Egységes és tudatos megjelenés, amely összetéveszthetetlen és sajátságos jegyeket hordoz az adott szervezeten belül és annak kifelé irányuló kommunikációjában. Az arculattervezés alapelemei a logótervezés, névjegykártya tervezés, levélpapír és boríték, dosszié és mappa, bélyegző. Az alapvető arculati elemeknek meghatározó hatása van a cégre.

Mit kommunikálunk, hogyan kommunikálunk,
érthető –e azok számára akiket el szeretnénk érni vele.


A márka felépítésekor ismernünk kell a marketingstratégiádat (vagy közösen dolgozzuk ki) ugyanis meg kell teremteni a cég teljes vizuális világát a betűtípusoktól a színekig. A cél az, hogy megjegyezzék a vállalkozást. Éppen ezért a látványnak meg kell ragadnia az emberekben mert elsőként a cég arculatával fognak találkozni (weben, nyomtatott platformokon, névjegykártyán, céges tollon, pendrive-on) hogy aztán első pillantásra beazonosítsák a cégedet. Különösen azért fontos ez, hogy előbb juss eszébe a leendő vásárlódnak mint a konkurenciáid. Egy jól kialakított arculat képes eladni, egy rossz pedig veszteséget termelni.


Arculat, Dekor, Grafikai tervezés - BRANDER

Tűnj ki a TÖMEGBŐL! Ha nem vagy látható, nem fognak látni, még az sem, aki Téged keres!


Nyomtatott és webes kiadványok


Legyen szó nyomdai- vagy webes kiadványokról, egyaránt fontos az, hogy megfelelő munkát fektess a megjelenésbe. A megjelenés, a külalak sokban befolyásolja Rólad, a cégről alkotott képet és a vásárlási, üzletkötési szándékot. A bemutatkozó anyagok, brossúrák kiváló kiegészítő elemei a vállalkozásodnak, márkát építhetsz és konverziót növelhetsz. Mint minden esetben, itt is figyelembe kell venni a meglévő arculati elemeket, motívumokat, színeket, hogy meg legyen az egység. Ezeket mindig be kell építeni a kiadványokba. Legyen szó több oldalas prezentációs anyagról vagy egy egyoldalas szóróanyagról, állunk a rendelkezésedre.

Munkaruha


A Munkaruha is egyfajta reklámeszköz. Amellett hogy az alkalmazottaid elkötelezettségét erősítik a cég felé, mindenki számára látható, hova tartoznak. Tekints az emblémázott munkaruhára úgy, mint egy mozgó reklámfelületre.

Autómatrica


A céges autók felmatricázása is egy olyan terület, amit ki kell használni.
Szeretnél Te is egy klassz autóreklámot? Használd a saját marketing csatornáidat, keress meg bennünket, mi elkészítjük neked és néhány nap múlva már csak közlekedned kell.

Videó gyártás
Nem csak videót gyártunk, eszközt adunk a kezedbe!