BRANDER
Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Betöltés, kérlek várj!
BRANDER
Tűnj ki a TÖMEGBŐL!

BRANDER - Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Szenvedélyünk a Marketing!
Hogyha az országban olyan tevékenységet kínálsz, amivel csak a Te céged foglalkozik, még akkor is szükséged van marketingre.

A Brander szolgáltatásai mögött olyan szakemberek állnak, akik elkötelezettek a digitális világ iránt, követik a trendeket és felhasználói szokásokat. Célunk az internet és modern világunk adta lehetőségek felhasználásával olyan szolgáltatások biztosítása, amelyek a nap 24 órájában alkalmazottként dolgoznak Neked, hogy elősegítsék a céged, vállalkozásod ismertségét, sikerességét.

Miért? Ha nem vagy látható, nem fognak látni, még az sem, aki Téged keres!Miért olyan hatékony az Online tér és az Online marketing?

A marketing minden vállalkozás éltető eleme. Ebben a digitális korban akkor tud egy vállalkozás értékesítési növekedést elérni, ha sikeresen használja a rendelkezésre álló marketing technológiákat. A digitális forradalom ereje teljében van. Ha nem használod ki a lehetőségeket, amiket nyújt, komoly hátrányba kerülsz versenytársaiddal szemben.

2021-ig várhatóan több, mint két milliárd ember fog online vásárolni
Testreszabható költségkeret, ami menetközben módosítható
Mozgókép, hang, számítógépes grafika; tág teret adnak a kreativitásnak
Gyorsan, könnyen tervezhető
Hamarabb megtérülnek a befektetett költségek
Könnyen utánkövethető
Könnyen módosítható
Költséghatékony
Célozható

Bízd magad profikra, spórolj időt és pénzt, hogy mihamarabb hozzájuthass azokhoz az eszközökhöz, amelyekkel kitűnsz a tömegből.

Sokéves szakmai tapasztalattal
rendelkező profi csapatunk segít Neked!Online marketing - brander.hu

„Content is King.”
Ez a megfogalmazás Bill Gates-től hangzott el és nincs olyan online specialista, aki ne ismerné és ne venné komolyan!VIDEÓ GYÁRTÁS - A videók vonzereje egyre csak duzzad, a világ erre halad!

A videó marketing lényegében egy rövid (másfél-3 perces) webes reklámfilm, egy online marketing stratégia. Ezek a tartalomtípusok az okostelefonoknak köszönhetően válhattak a legnépszerűbbé. Ennek az az oka, hogy az emberek leginkább a látásuk segítségével térképezik fel a körülöttük levő dolgokat – a szemeink a legfontosabb érzékszerveink, amit általában nem szeretünk arra használni, hogy hosszú oldalakat olvassunk el. Sokkal egyszerűbb egy videót megnézni, képi anyagot feldolgozni. Ezért ez a hatékony marketingeszköz nagyon vonzó tartalmi formátum, ami könnyen emészthető, szórakoztató és elegendő mindehhez csupán internet hozzáférés. Mivel magas a ROI (befektetésarányos megtérülés) nem csak a felhasználók imádják, hanem a marketingesek is, ezáltal a vállalkozók, tulajdonosok is.

Az már csak a mi döntésünk, hogy részt veszünk, vagy meghagyjuk a konkurenseinknek.

A torta adott, az a kérdés, milyen arányban szeleteli a piac. Mint ahogy komolyan veszed a Google-t, mint ahogy a céges Facebook oldalt nem magánszemélyre regisztrálod /GAG/, olyan egyértelmű az is, hogy a videós tartalmak megnövelik a forgalmadat. Erről nem meggyőznünk kell Téged - hiszen Te is piaci szereplő vagy és használod az internetet – hanem támogatást nyújtani a folyamataidhoz és elérhetővé tenni az eszközöket, hogy sikeres lehess az Online térben.

BRANDER - Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Ha a kreativitás és a profizmus a fő szempont,
mi vagyunk a legjobb választás!

TŰNJ KI A TÖMEGBŐL! - brander.hu