BRANDER
Tűnj ki a TÖMEGBŐL!
Betöltés, kérlek várj!

Magazin

Sikersztorik, praktikus tanácsok,
hírek és kapcsolatépítés..és még ennél sokkal több!

Magyarországon 2021-től elérhetőek a megyék üzleti magazinjai, ingyenesen nyomtatott formában és online!

Egy vállalat vezetése nem könnyű.

Kívülről minden cégvezető nagyon jól mutat, alkalmazottai vannak, szép irodája és telephelye, klassz dolgokat visz véghez, de a meló, ami mögötte van azt csak a cégvezető látja. Sokszor még a család sem. Ez a tapasztalás, amire sok alapító rádöbbent hajnal kettőkör fél liter kávé mellett, az övé marad. Talán pont ezért becsüli annyira, amit elért és ezért nem hajlandó megelégedni csupán azzal, hogy sikerült. A legjobb akar lenni. Nem csak túlél, minden egyes nap túlszárnyalja magát és ezt várja a kollégáitól is. Ezt a hozzáállást, elhivatottságot, tenni akarást. Ilyen egy vezető, aki csinálja!

A Brander magazin alapítója egy olyan személy, aki pontosan tudja azt, milyen a nulláról építeni valamit, milyen kemény munka megtartani és továbbfejleszteni. És milyen az, amikor sikeres, mert nem csak jó dolgot tesz, de még el is juttatja azt másokhoz. Ha pedig ez a dolog mindenkinek jó? Nincs is annál ideálisabb. Ne hordjuk egyesével az almát a faluba, tereljük ki a falut az almafa köré.


Erről szól a Brander. A Brander Üzleti Magazin célcsoportja a tudatos, fejlődni akaró cégvezető, aki erőt akar meríteni és tanulni mások történetéből, nyitott az újdonságokra, amelyek az előrelépését szolgálják (marketing, online, üzleti kommunikáció). A magazin tartalmilag éppúgy nélkülözhetetlen a vállalat tulajdonosának, mint az ő projektmenedzserének, marketingesének, HR-eseinek. A rovatok összeállításánál elsődleges szempont volt, hogy ne csak a döntéshozó számára közöljenek a szakemberek releváns tartalmakat, hanem az ő munkáját, sikerét elősegítő kollégák részére is. Pontosan annyira szakmaiak a cikkek, mint amennyire motiválóak.

A cég tagjai a katalizátorok a saját rendszerünk fejlődésében. A magazin ezeknek a folyamatoknak az előmozdításában nyújt segítséget amellett, hogy az olvasók megismerik a régió legsikeresebb vállalkozóit és hogy hogyan lettek azok. Ami még ennél is fontosabb, Hogyan lehetnek Ők is azok!


Rovatok:

Hírek a régióból (üzleti hírek, ingatlangazdálkodás, Város-, Gazdaság- és Vállalatfejlesztés)

Arculat és Marketing (hasznos tanácsok a vállalat arculatának kommunikációjára és marketingtevékenységek bővítésére)

Vállalati kommunikáció
Gazdaság
Online
Cégfejlesztés
Sikertörténetek

Magazin - brander.hu

A Brander Üzleti magazin negyedévente jelenik majd meg minden megyében, címlistás terjesztéssel jut el a választott megye összes cégéhez, hogy széles körben elérjék a magazint szponzoráló cégek leendő üzleti partnereiket.

Keresse Tasnádi Zsuzsa kollégánkat,
aki a Brander Magazinok kommunikációs referense!

E-mail: zsuzsa.tasnadi@brander.hu
Telefon: +36 20/220-7030

Az eredményekben hiszünk és abban, hogy a befektetett munka mindig megtérül, de nem mindegy hogyan dolgozunk. Lehet okosan is, a megfelelő eszközökkel, spórolva ezzel időt és energiát. A Brander magazin abba nyújt betekintést, hogyan érdemes vinni a napi folyamatokat, hogyan gazdálkodjunk hatékonyan az időnkkel, a profitunkkal, a szaktudásunkkal.

A Brander magazin lapozgatásához bátorság kell, elhivatottság és nyitottság – akárcsak egy vállalat vezetéséhez. A Brander magazin segít felvenni a tempót, képben maradni és új kapcsolatokat kialakítani.

Éljen a lehetőséggel! Ezt kérjük Öntől! Ezt javasoljuk Önnek!

Mi a BRANDER-nél szeretnénk jó kapcsolatot ápolni az ügyfeleinkkel. Ha van mondanivalód, szívesen meghallgatjuk.Telefon:

06(30)382-3334

E-mail:

hello@brander.hu

Levélcím:

2365 Inárcs, Béke u. 24.